08 d’octubre, 2008

Després d’un temps, temps d’estudis .

* 2006 . Temps d'estudis. Després de un temps , sense pintar, fer estudis i més estudis és la manera, dins una època amb poca inspiració, per retrobar confiança. Fent aquests treballs, dibuixes sense la mínima pressió. Els realitzes ràpidament posant en marxa els teus recursos ... Estudis realitzats en poc més de 2 hores ... Aquí en teniu dues mostres ... Altres resten a la carpeta i altres, sense cap mena de remordiment,a la paperera.

6 comentaris:

Striper ha dit...

A mi aquest que has penjat m'agraden, peroun dubte que sifnifica fer estudi?

Enric Caujapé ha dit...

A la paparera ???????, crec que cercaré i rebuscaré a totes les deixalleries de Catalunya.
Les Natures mortes sempre em porten o porten en si, una certa tristo i melangia, no exempta, això si, d'una bellessa misteriosa com la teva....
en fi, : A LA PAPARERA ????

Ruth Marco ha dit...

Hola Anna!
Yo también navego poco por los blogs últimamente, pero siempre me alegran tus visitas y comentarios ^_^

Me parece muy bien que aún a falta de inspiración sigas pintando, siempre se aprende algo. Y admiro tu valentía de tirar a la papelera algunos de tus dibujos, es algo muy difícil pero también hay que saber ser objetivos con nuestro propio trabajo.

Yo además de falta de inspiración, creo que voy a estar un tiempo con falta de tiempo (valga la redundancia), así que no sé cuándo volveré a colgar algo, espero no tardar demasiado!

Hasta la vista!

Anna,la Fdez.O. ha dit...

@Striper

S'anomenen estudis, tots aquells treballs que son començats sense ànim de fer-ne cap obra , sino de practica tècniques i motius ...

@ Orbison

Gluppsss ,.. moltíssimes gràcies per aquesta "floreta" ... Bellesa misteriosa ... ... No sé que més dir ,.... sí, que aquestes sempre seràn benvingudes !!!;)

@ Rumarco

Siento que durante un tiempo no podamos gozar de tus dibujos rápidos ... Espero que ,cuando la pereza te abandone y dispongas de más tiempo, volvamos a disfrutar de tus trabajos !!! Por cierto, por dónde andas ahora ? Bcn, Md ,... o quizás, de nuevo, por Inglaterra ?

res ha dit...

bons dibuixets
m'agraden
salut!!

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog