25 de juny, 2008

Unes setmanes amb novetats . Exposicions a ...

Ja sou uns quants que, a traves del blog o per altres vies, m’heu recordat que encara no he fet públiques les novetats d’aquestes darreres setmanes però és que, últimament, no m’atrapo la feina. ... Hi ha hagut masses novetats i fets que fan que aquestes setmanes hagin estat i...., encara, ....siguin “especials”. .......................................................................................................... Exposició a la Fira de l’Ascensió Pas a pas, he de comentar-vos que ja , al mes de maig, malgrat patir unes pluges constants, vaig realitzar una exposició “artxart”. art en minúscules va ser present a la Fira de l’Ascensió a Manresa, amb la sèrie “Animàlia”. Allí, gràcies a la invitació de “Striper” , vaig realitzar una exposició amb totes les obres que van formar part d’aquesta sèrie , realitzada per a l’Associació de Col•leccionistes del Bagès. Aquí podeu veure’n el resultat . Una sèrie de sobres de sucre amb 12 reproduccions d’obres amb motius d’animals.........i , durant aquest mes que quasi be ja acaba ,.................................................... Exposició al platò de “Els Matins de TV3” ... El passat 9 de juny , malgrat haver-me escapçat el dit dos dies abans, haver patit un empelt de pell i anar farcida d’antiinflamatoris fins a les selles, no faig faltar a la meva cita amb el Sr. Cuní. El passat 4 de juny, la periodista Mª Josep Soler em va realitzar un reportatge a l’estudi a on pinto i ,del 9 de juny al 13 de juny, 4 obres “art en minúscules” varen ser exposades al plató. Com no m'ha estat possible aconseguir incloure'n el video, aquí en teniu el link ..... - "Exposició "artxart", art en minúscules a TV3 - en ell hi podreu veure l’entrevista de la inauguració d'aquella particular exposició, amb un singular “opening”!!!. De segur que, aquells que sou seguidors d’aquest racó d’art, les reconeixeu perquè totes elles ja són incloses en el blog.

10 comentaris:

Striper ha dit...

Agrairte aqui la teva presencia i la teva colaboracio moltes gracies Anna.

Enric Caujapé ha dit...

Annaaaaaaaaaaaaa, ja t'ho deia que acabaries al "estrellato", m'alegro molt de veritat !!!!. Ostres quina sorpresa !!!, no ho sabia pas lo de Tv3 ( no soc molt de mirar la tele...), m'agradat molt el video, vaja éxit !!!!!.
Mil petons !!!

Enric Caujapé ha dit...

Eps !! i avisam quant tornis a exposar en algun lloc,tinguem al corrent, si vos plau....!! per descomptat !!!!

Anònim ha dit...

Ostres, si jo tingués un lloc com el que tens tu per a fer les meves cosetes!!! No pararia! hehehe Jo no «manualitzo» més per manca d'espai. aix... I quina vista!

El dibuix de la criatura a la platja és preciós! :)

Prò com diu l'Orbison, ens has d'avisar abans, de les exposicions que hagis de fer, que si no no podem venir a veure't!!
Petons, maca, i enhorabona per tanta feina!

Com tens els dits! :S

uri ha dit...

ja et val! jeje. un altre cop avisa i mes si vens a Manresa que els que en som et passaríem a saludar o et reconeixeríem!
apa, d'aquí a l'infinit!

Eli ha dit...

Holaaaa guapaaa!!!
He vist el pot de vidre del meu quadreeee!!!! je,je,je
Que maco que són els teus quadres... això és un vici!!! Ens ha agradat el del nen a la platja...aixxxxx....
Ja tens una altre fan de les teves pintures! Per cert, com va el dit???
Per cert, entre nosaltres... tens moltes paranoies...jo al video et veig molt guapa i natural!
;-)

Anna,la Fdez.O. ha dit...

@ Striper

Va ser una molt grata experiència poder participar-hi.

Per cert que he trobat unes fundes per guardar els sobres de sucre molt més econòmiques que les de col·leccionista !!! :-0 ??? Coneixes l'Abacus a Bcn ??? Allí hi tenen fundes per a cromos que hi van genials per als sobres i baratíssims !!! :-)

@ Orbison

És clar que em plaurà !!! Sabies lo de la Fira com d'altres i malgrat que, per una o altra qüestió ,no vàreu poder venir, jo us continuaré informant si és que hi ha alguna cosa de què informar!!!...

@ Núr

La veritat és que és xulíssim l'estudi on treballo ni que moltes setmanes no el puc quasi gaudir perquè no hi tinc hores per dedicar-hi però sempre quan hi puc anar en surto nova i recomfortada !!!

El dit ? ... molt millor !! Ja m'han tret tots els punts !!! Sembla que em quedarà un dit prou "bufó" ni que , de moment, no puc dibuixar ni pintar !! :-(

@ Uri

Sento no haver-t'ho comentat però la propera vegada que exposi , t'incloc a la llista i seràs puntualment informat !!! :-)

@ Eli

Sí senyora !!! En el video hi sortia part de les peces que vaig fer servir per fer el vostre bodegó !!! Uiiii, el quadre del nen no té preu !!! Es tracta d'un quadre de la meva neboda gran en un dia de platja !!! ...

No són paranoies , Eli !!! La veritat és que per qüestions teatrals i de cinema ja m'he vist a la pantalla i mai m'he agradat !! Ens passa a tots això !! No conec molta gent del món del teatre que li agradi veure's a televisió !! Què hi farem ,... els artistes som una mica "rarets" !!! ;-)

Ruth Marco ha dit...

Eiii Anna! muy bien!! FELICIDADES por todas estas novedades!
Y como dicen por aquí, la próxima vez que hagas una exposición, avisa!!! ;)

Saludos! y a seguir pintando ^_^

Jo Mateixa ha dit...

Hola bonica!!!!!

acabo de veure el programa, nena que maca i els quadres molt xulos i el teu taller molt macu i joooooo aquest ditet, cuida'l be eh!!!!!

Moltes felicitats per tot aquets ventalls de coses que estàn fent alhora, i encara tens temps de portar el bloc??, estàs feta una màquina!!!!!!!

Petonets!!!!!!

Anna,la Fdez.O. ha dit...

@ Rumarco

Muchísimas gracias !!! Y ,por supuesto, que te avisaré !!! :-)

@ Jo mateixa

Sí noia, l'estudi és una guapada i si treballa molt be !!! El dit ja quasi del tot recuperat i ..de màquina res, ja veus el que em costa últimament actualitzar i contestar !!! Petons,