03 de desembre, 2007

Novetat : Nova Etiqueta !!!

• ArtNet (1). En aquesta entrada, inicio una nova etiqueta – ArtNet – i en ella hi trobareu aquells vídeos relacionats amb l’art que van agradat. La primera aportació, en aquesta secció, és el primer vídeo d’aquestes característiques que em va arribar per e-mail. El trobo molt original i sobretot molt, currat! A veure que us sembla a vosaltres ?...Per a tots vosaltres : "Women in Art".

6 comentaris:

Striper ha dit...

Anna de grans obres d'art ha surtit un video molt ben elaborat m'agradat, encara que pensi que algunas d'aquestas obres son perfectes.

Anna,la Fdez.O. ha dit...

Estic d'acord en que n'hi ha algunes que són obres mestres i, per això mateix, considero que les transicions d'una a l'altra estan molt, molt logrades.

En una propera entrada d'ArtNet, més d'un d'altra mena...

Enric Caujapé ha dit...

Caram !!, he quedat traspossat !! Sublim barreja de diferents tècnique artístiques, la clàssica de la pintura i la nova del video-art, és de lo més entretingut , múltiple contraposició dels diferents estils pictòrics en un video....sensacional, me'l guardo.
Anna aixó ha estat un puntàs !!

Anna, la Fdez. O. ha dit...

Ok !!!... veig que els meus lectors més habituals a "artenminuscules" no els hi ha desagradat la idea !!!... Doncs, més endavant en tornaré a penjar una altre !!!

Costa molt que la gent s'apropi als blogs de pintura ! La gent no s'atreveix a opinar !!

Bé ... , Orbison, crec que el proper "ArtNet" també t'agradarà.

A tots, gràcies per seguir venint ! ;-)

jesukiran ha dit...

wow lovely video,... morphing is too good..

Eva ha dit...

ei està molt currat el video mola molt la transició que hi ha d'un rostre a l'altre estpa molt molt ben fet, m'ha agradat molt!